fbpx

Шампионска понуда од RiverSoft

 Шампионска понуда од RiverSoft

По повод големото финале во PLAYOFF во Четврток на 12.11.2020 Македонија – Грузија, доживеј ја победничката еуфорија на нашата репрезентација.

Најдобри цени на TV од 11.11.2020 до 12.11.2020 само во салоните на River Soft.

Да навиваме заедно.

Комерцијална објава

Share via
Copy link