fbpx

Tags : шампионска понуда

Шампионска понуда од RiverSoft

По повод големото финале во PLAYOFF во Четврток на 12.11.2020 Македонија – Грузија, доживеј ја победничката еуфорија на нашата репрезентација. Најдобри цени на TV од 11.11.2020 до 12.11.2020 само во салоните на River Soft. Да навиваме заедно. Комерцијална објава