fbpx

Забрана за сообраќај на тешки товарни возила на патот Струмица-Валандово

 Забрана за сообраќај на тешки товарни возила на патот Струмица-Валандово

Авто мото сојузот на Македонија информира дека денеска од 12:00 часот заради голомразица се воведува забрана за сообраќај на тешки товарни возила на патниот правец Струмица – Валандово.

Share via
Copy link