fbpx

Црвен крст Струмица подели 400 пакети со хуманитарна помош на 200 семејства

 Црвен крст Струмица подели 400 пакети со хуманитарна помош на 200 семејства

Општинската организација на Црвен крст Струмица подели 400 пакети со хуманитарна помош на 200 семејства во струмичкиот регион.

Помошта се состои од по еден пакет храна и хигиенски производи, а се подели во изминатите денови.

Хуманитарната помош е обезбедена со донација од Меѓународната федерација на Црвен крст.

Share via
Copy link