fbpx

ЦУК:пожар во подрум во зграда во Богданци, станарите евакуирани со кран

 ЦУК:пожар во подрум во зграда во Богданци, станарите евакуирани со кран

Во Богданци пожарникарите од ТППЕ Гевгелија вчера од 08:10 до 11:40 часот, со 8 пожарникари и 3 против пожарни возила гаснеле запалена подрумска просторија во зграда на ул.„Маршал Тито“ бр.130 во Богданци.

Во текот на интервенцијата, станарите од зградата биле евакуирани со корпа со кран од страна на фирмата „Пеливан компани“.

Фото: архива

Share via
Copy link