fbpx

Фото: Во Струмица се одржа Велигденски базар

 Фото: Во Струмица се одржа Велигденски базар

Денеска на плоштадот „Гоце Делчев“ во Струмица, во организација на штитениците и персоналот од Заводот за заштита и рехабилитација „Бања Банско“ зааедно со деца и родители од Центарот за поддршка „Порака“ се одржа Велигденски базар.

На штандовите беа изложени најразлични творби со велигденски мотиви,  а целиот настан беше збогатен со музичка програма.

Share via
Copy link