fbpx

Градоначалникот Костадинов на средба со граѓаните во Градско Балдовци

 Градоначалникот Костадинов на средба со граѓаните во Градско Балдовци

-При крај сме со одржувањето на Јавните собири со граѓаните, во време кога го планираме буџетот на општина Струмица за 2022 година, објави вечерва градоначалникот на Струмица, Костадин Костадинов.

-Вечерва со мојот тим бевме во населеното место Градско Балдовци. Убава прилика да се видиме и поразговараме за нивното секојдневие и проблемите со коишто се соочуваат.Заедно се договоривме што ќе реализираме следната година со средства од општинскиот буџет.Ќе вложуваме во селата и ќе ги намалуваме разликите со градот, напиша Костадинов.

Share via
Copy link