fbpx

Известување од „Комуналец“ за снабдување со вода во Куклиш

 Известување од „Комуналец“ за снабдување со вода во Куклиш

Поради проблемот со водоснабдувањето кое се случи заради дефект на главна пумпна станица и нејзино менување со нова, во населеното место Куклиш деновиве ќе има цистерна со вода која ке биде присутна на разни локации низ населеното место со цел обезбедување на вода за основните потреби на населението.

Share via
Copy link