fbpx

Известување од „Комуналец“:Муртино и Сачево од утре без вода заради дефект на мрежата

 Известување од „Комуналец“:Муртино и Сачево од утре без вода заради дефект на мрежата

Поради отстранување на дефект на водоводната мрежа се известуваат граѓаните од населените места Муртино и Сачево дека утре на 26.02.2021 година од 07:00 часот се до отстранување на дефектот ќе останат без водоснабдување, известуваат од ЈПКД„Комуналец“.

Share via
Copy link