fbpx

Известување од „Комуналец“:заради празникот Богородица пазарите нема да работат в сабота

 Известување од „Комуналец“:заради празникот Богородица пазарите нема да работат в сабота

ЈПКД „ Комуналец „ Струмица ги известува сите граѓани дека заради празникот Успение на Пресвета Богородица, кој е во сабота и е неработен ден, сите пазари ке бидат затворени.

Пазарите ке работат во петок 27 август 2021 година.

Share via
Copy link