fbpx

Костадинов: Рамномерно ги развиваме населените места

 Костадинов: Рамномерно ги развиваме населените места

-По Просениково, денеска во Сачево.Рамномерно ги развиваме населените места, тие се нашето богатство, согласно приоритетите и потребите изворно од граѓаните.Во Сачево се работи на две локации – се уредува и дополнува паркот и се чисти селскиот канал, објави градоначалникот на Струмица, Костадин Костадинов.

-Им благодарам на младите од Сачево, кои ја прифатија иницијативата заедно со Општина Струмица да засадиме дрвца и да создадеме нова убава зелена површина.Продолжуваме уште посилно и во останатите населени места.Ние вака ја сакаме нашата Струмица, со заедничка работа и дела од интерес за сите граѓани, напиша Костадинов.

Share via
Copy link