fbpx

Tags : рамномерно

Костадинов: Рамномерно ги развиваме населените места

-По Просениково, денеска во Сачево.Рамномерно ги развиваме населените места, тие се нашето богатство, согласно приоритетите и потребите изворно од граѓаните.Во Сачево се работи на две локации – се уредува и дополнува паркот и се чисти селскиот канал, објави градоначалникот на Струмица, Костадин Костадинов. -Им благодарам на младите од Сачево, кои ја прифатија иницијативата заедно со […]