fbpx

Костадинов:Нашите вредни земјоделци заслужуваат пристојни патишта до земјоделските површини

 Костадинов:Нашите вредни земјоделци заслужуваат пристојни патишта до земјоделските површини

-Нашите вредни земјоделци заслужуваат пристојни патишта до земјоделските површини.Во соработка со Центарот за развој на Југоисточен плански регион и финансиска поддршка од Министерство за земјоделство, се тампонира полски пат од населбата Софилар во Струмица до атарот на селото Ангелци во општина Василево во должина од 1.850 метри, објави струмичкиот градоначалник..

Го слушаме гласот на граѓаните, ги решаваме нивните проблеми и ја движиме Општината напред, напиша градоначалникот на Струмица, Костадин Костадинов.

Share via
Copy link