fbpx

Крводарителска акција во Општина Босилово

 Крводарителска акција во Општина Босилово

Денеска во просториите на Младинскиот едукативен центар во село Босилово, во организација на Црвен Крст Струмица и Заводот за трансфузиологија, се одржа редовна крводарителска акција за граѓаните од општина Босилово.

Хуманоста овој пат ја покажаа околу 20 крводарители, а меѓу нив и градоначалникот Ристо Манчев.

Share via
Copy link