fbpx

Максим Михаилов од Русија ново засилување на Струмица Ников

 Максим Михаилов од Русија ново засилување на Струмица Ников

Македонскиот одбојкарски шампион Струмица Никоб денес го промовираше и третиот интернационалец од Русија, Максим Михаилов.

Искусниот Михаилов во Струмица доаѓа од редовите на Будва, каде настапуваше заедно со Филип Деспотовски.

Покрај Михаилов, од Русија во Струмица Никоб пристигнаа и Алексеј Лободин и Александер Злобин.

Share via
Copy link