fbpx

Објавена книгата „Чекори“ од Оливер Јовановски

 Објавена книгата „Чекори“ од Оливер Јовановски

-„Чекори“ е со одлични коментари од Универзитската библиотека како и од други библиотеки и читатели кои ја спуштија од онлајн библиотеката на интернет лулу, вели за својата книга авторот Јовановски.

Во книгата станува збор за чекорите на едно дете уште од млада возраст кога создава љубов кон парите и моќта и е водено од нив. Прави погрешни чекори во животот кои го  туркаат во една бездна од која излезот е многу тежок. Воден од желбата за моќ и стекнување пари во млада возраст, по вработувањето таа желба се зголемува и расте во опсесија истите да ги дуплира.

Одтанува да откријат читателите подетално за овие брзи заплети и расплети.


Книгата доби веќе одлични коментари и од наредна недела е достапна за купување ширум книжарниците во државата.

Share via
Copy link