fbpx

Tags : Чекори

Објавена книгата „Чекори“ од Оливер Јовановски

-„Чекори“ е со одлични коментари од Универзитската библиотека како и од други библиотеки и читатели кои ја спуштија од онлајн библиотеката на интернет лулу, вели за својата книга авторот Јовановски. Во книгата станува збор за чекорите на едно дете уште од млада возраст кога создава љубов кон парите и моќта и е водено од нив. […]