fbpx

Пожарникарите гаснеа индустриски објект и запален оџак

 Пожарникарите гаснеа индустриски објект и запален оџак

Денеска во 09:45 часот ТППЕ Струмица со 1 против пожарно возило и 5 пожарникари-спасители интервенираше на гасење на запален оџак од угостителски објект, а пожарот е навремено локализиран и ликвидиран.

Во 11:55 часот, во индустриска зона Сачево, ТППЕ Струмица со 1 против пожарно возило и 5 пожарникари-спасители интервенираше на гасење на запален индустриски објект. Пожарот е навремено локализиран и ликвидиран.

Share via
Copy link