fbpx

Пожарникарите вчера гаснеа запален камион, денеска багер

 Пожарникарите вчера гаснеа запален камион, денеска багер

Денеска во 13:53 часот, во близина на село Просениково, ТППЕ Струмица со едно против пожарно возило и 4 пожарникари – спасители интервенираше на гасење на запален багер, информираа струмичките пожарникари.

Пожарот е навремено локализиран и ликвидиран.

Share via
Copy link