fbpx

Струмичките пожарникари изгаснаа запален камион кај Свидовица

 Струмичките пожарникари изгаснаа запален камион кај Свидовица

Денеска во 09:32 часот, во близина на село Свидовица, ТППЕ Струмица со едно против пожарно возило и 4 пожарникари – спасители интервенирала на гаснење на запалено товарно возило.

Пожарот е успешно изгаснат и е спречено опожарување на другите делови од возилото.

Share via
Copy link