fbpx

Ристо Манчев ја презеде функцијата градоначалник на Босилово

 Ристо Манчев ја презеде функцијата градоначалник на Босилово

Во општина Босилово официјално беше извршено примопредавањето на функцијата градоначалник.Од денеска во служба на граѓаните, сите заеднички ќе чекориме кон модерна и просперитетна општина Босилово!, објави новиот градоначалник на оваа општина по денешното примопредавање на функцијата од досегашниот градоначалник, Зоран Зимбаков.

-Пред сите нас претстои многу работа, претстојат многу предизвици и обврски на кои што сме подготвени соодветно да одговориме. Потребите на граѓаните се на прво место и заедно ќе ги создаваме промените и проектите со кои ќе градиме нова иднина.Општина Босилово- општина за сите!, напиша Манчев.

Share via
Copy link