fbpx

Се чистеа училишниот двор и депониите во Еднокуќево и Босилово

 Се чистеа училишниот двор и депониите во Еднокуќево и Босилово

Вчера општина Босилово и ЈПКД”Огражден” Босилово работеа на расчистување на училишиот двор во село Еднокуќево и чистењето на депониите во истото село и село Босилово.

Во наредните денови се продолжува со чистење и во другите населени места.

Share via
Copy link