fbpx

Средба на Костадинов со заменик шефот на мисијата на ОБСЕ

 Средба на Костадинов со заменик шефот на мисијата на ОБСЕ

Градоначалникот Костадин Костадинов, денеска, оствари средба со  заменик-шефот на Мисијата на ОБСЕ во Скопје, Џефри Голдстајн.

Костадинов и Голдстајн разговараа на повеќе актуелни теми, а во центарот на разговорите беа новите предизвици на општина Струмица во следните четири години.

Share via
Copy link