fbpx

Средношколецот Јанко Мицев градоначалник на еден ден на Општина Струмица

 Средношколецот Јанко Мицев градоначалник на еден ден на Општина Струмица

Јанко Мицев, ученик во втора година во СОУ „Никола Карев“ денеска ја имаше честа да седне во градоначалничката фотелја на општина Струмица во рамките  на заедничкиот проект со  Europe House Strumica „Градоначалник на еден ден“.

Заедно со градоначалникот Костадин Костадинов денеска ги извршуваат планираните обврски во кабинетот и надвор од него.

Share via
Copy link