fbpx

Tags : Јанко Мицев

Средношколецот Јанко Мицев градоначалник на еден ден на Општина Струмица

Јанко Мицев, ученик во втора година во СОУ „Никола Карев“ денеска ја имаше честа да седне во градоначалничката фотелја на општина Струмица во рамките  на заедничкиот проект со  Europe House Strumica „Градоначалник на еден ден“. Заедно со градоначалникот Костадин Костадинов денеска ги извршуваат планираните обврски во кабинетот и надвор од него.