fbpx

Струмичките пожарникари изгаснаа запалена цистерна на патот Струмица-Радовиш

 Струмичките пожарникари изгаснаа запалена цистерна на патот Струмица-Радовиш

Денеска во 09:18 часот, на регионалниот пат Струмица-Радовиш во близина на село Владевци, ТППЕ Струмица со 2 против пожарни возила и 6 пожарникари – спасители интервенираше на гасење на запалена цистерна која превезувала дизел гориво, соопштија пожарникарите.

Благодарение на брзата интервенција пожарот е навремено локализиран и ликвидиран.

Фото: ТППЕ Струмица

Share via
Copy link