fbpx

Tags : 11 декември

Почнува празнувањето на Денот на заштитниците на Струмица

-Нашата Струмица има богато историско, културно и црковно богатство, на коешто се гордееле генерациите пред нас, се гордееме ние и така ќе биде и со идните генерации. Тоа богато минато, ни дарувало многу празници кои со голема почит и гордост ги славиме на најдобар можен начин, рече на денешната прес конференција градоначалникот Костадин Костадинов. Додаде […]