fbpx

Tags : 13 нови случаи

Рекорд во Струмица:13 новозаболени од ковид-19, двајца починати

Денес во Струмица се регистрирани 13 нови случаи на новозаболени од ковид-19, а двајца на 29 и 44 годишна возраст се починати, информираат од Центарот за јавно здравје во Струмица. Новозаболените се на возраст од 8 до 62 години и потекнуваат од досегашни, но и од нови кластери. Додаваат дека во денешниот извештај на министерството […]