fbpx

Tags : 15 години

Центарот за развој на Југоисточниот плански регион одбележа 15 години

Центарот за развој на Југоисточниот плански регион денеска одбележа 15 години постоење и работење. Свеченоста се одржа под мотото „Еден регион-безброј приказни“, а на настанот беа презентирани резултатите од досегашното работење преку видео приказни на вработените во Центарот, поранешни претседатели од редот на градоначалници на Советот за развој на регионот, а на поголем број институции […]