fbpx

Tags : 15 јули

Владата го прогласи 15 јули за неработен ден

Владата на Република Северна Македонија на денешната 74-та седница, донесе заклучок со кој 15 јули се определува за неработен ден заради непречено спроведување на изборниот процес за предвремените парламентарни избори и истиот нема да се одработува. На оваа своја седница, Владата го прифати предлогот на Комисијата за заразни болести, со кој од категориите на лица […]