fbpx

Tags : 16 март

Струмичкиот карневал на 16 март

Организациониот одбор на Струмичкиот карневал денеска ги објави програмата и плакатот нза годинашното издание на Струмичкиот карневал, кој годинава ќе се одржи од 13 до 20 март. Интернационалната карневалска поворка ќе се одржи на 16 март со почеток во 18:30 часот.