fbpx

Tags : 3 август

Понеделник, 3 август неработен ден за сите граѓани

Министерството за труд и социјална политика соопштува дека согласно со Законот за празниците на РМ,  02 Aвгуст (недела), Ден на Републиката, односно 03 август (понеделник) е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија. Министерството за труд и социјална политика на сите граѓани им го честита Денот на Републиката.