fbpx

Tags : 66 години

Библиотеката „Браќа Миладиновци“ -Радовиш одбележа 66 години од постоењето

Општинска народна библиотека ,,Браќа Миладиновци”-Радовиш денес со пригодна свеченост ја одбележа 66 годишнината од основањето и постоењето. На свеченоста, со музичка содржина настапија членови на музичката секција при ООУ ,,Крсте Петков Мисирков” од Радовиш предводени од професор Александар Ицов, а со сценски драмски приказ насловен како ,,Т’га за југ” се претстави и драмската секција при […]