fbpx

Tags : 78 нови случаи

Се намалува бројот на нови случаи на ковид-денес регистрирани 78

Во последните 24 часа се направени 860 тестирања, а регистрирани се 78 нови случаи на ковид-19 во: – Скопје 28– Куманово 5– Дебар 4– Прилеп 8– Тетово 4– Битола 1– Охрид 1– Кавадарци 2– Гостивар 8– Радовиш 1– Кочани 2– Пробиштип 1– Македонски Брод 1– Берово 4– Делчево 3– Кичево 3– Неготино 2 Починати се […]