fbpx

Tags : агрегати

„Риверсоунд“ ќе донира и монтира рефлектори и агрегати за струја

-Сакаме да Ве информираме дека нашата компанија „Риверсоунд“ од своето постоење, па се до сега има помогнато во повеќе од 50 хуманитарни настани каде сме ја ставиле на располагање целата наша опрема и целиот наш тим за истите хуманитарни настани да се организираат без никаква финансиска надокнада. Така ќе биде сега така ќе продолжиме и […]