fbpx

Tags : Ана Клесова

Ана Клесова, „Europe House“:Струмица покажа дека има ентузијазам за незагадувачки

-Огромна чест и задоволство ни е што веќе втора година по ред Europe House Струмица ја одбележува Европската недела на мобилност и Светскиот ден без автомобили со настанот “Zero Emission Parade”, настан кој оваа година е помасовен и ни се приклучија многу повеќе ентузијасти и поддржувачи на урбаната одржлива мобилност, изјави Ана Клесова, Мрежен и […]