fbpx

Tags : Андон Стојков

Андон Стојков нов претседател на младите струмички социјалдемократи

-Многу сум горд и среќен што можам да соопштам дека сум претседател на Локалниот клуб на Социјалдемократската младина на Македонија – Струмица. Прв меѓу еднаквите млади струмички социјалдемократи, навистина е голема чест и задоволство.Ви благодарам на сите за поддршката и довербата која што ми ја дадовте, објави новиот претседател. -Чувството како новоизбран претседател и искрено […]