fbpx

Tags : Ангелов

Градоначалникот Манчев и директорт на ЦУК Ангелов ги посетија критичните

-На иницијатива на општина Босилово со директорот на ЦУК, Стојанче Ангелов ги посетивме критичните места на река Струмица и река Језга (Радово-Турново) и на лице место констатиравме дека е неопходно веднаш да се преземат мерки за санирање на критичните точки и за чистење на речното корито, објави градоначалникот на Босилово, Ристо Манчев. -Чистењето на овие […]