fbpx

Tags : антиклризни мерки

Антикризните мерки на Владата веднаш дадоа резултати – од денеска

Новите 26 антикризни мерки на Владата, вредни 400 милиони евра веќе даваат резултат, соопштија денеска од владината прес служба. Со усвоените измени и дополнувања на законите на ДДВ и за акцизата во Собранието, на предлог на Владата како дел од антикризните мерки, од денеска се намалени цените на нафтените  деривати и горивата за транспорт. Со […]