fbpx

Tags : апарати

Царината спречи шверц на апарати за игра на среќа

Девет апарати за игри на среќа, како и 405 делови за одржување, се запленети откако увозник се обидел истите да ги прошверцува помеѓу пријавена стока за увозно царинење во царинската испостава Гевгелија, соопштија денеска од Царинската управа. Апаратите заедно со деловите за одржување се откриени при детална контрола којашто е извршена од страна на Мобилен […]