fbpx

Tags : архитекти

Тринаесет години Комора на овластени архитекти и овластени инженери

Комората на овластени архитекти и овластени инженери, денеска, прослави 13 години од своето постоење. За претседателот на Комората, професор д-р Миле Димитровски, оваа година е година на прилагодување и изнаоѓање нови форми на работа со членството. Комората додели именувани награди и плакети на одредени членови. „Како да не постоеше пандемија за Комората. Бргу се прилагодивме […]