fbpx

Tags : Atlas Winter Cup 2023

Одржан вториот интернационален инклузивен пливачи натпревар Atlas Winter Cup 2023

Спортското друштво ИТК Македонија и пливачкиот Клуб „Атлантида“ го организираа вториот инклузивен пливачки натпревар „Atlas Winter Cup”. Сите пливачи и пливачи со атипичен развој пливаа во име на заедништвото и солидарноста и настапуваа во сите пливачки дисциплини и возрасни категории. Инклузијата на натпреварот највисоко се достигна со штафетните трки каде пливачите пливаат во мешани тимови […]