fbpx

Tags : атмосферски канали

Се чистат атмосферските канали во Општина Струмица

Деновиве се врши чистење на атмосферски канали во Општина Струмица.Во моментот се чисти каналот „Крушевска Република“ на потегот од улицата „Климент Охридски“ до уливот во реката Тркања и атмосферските канали во населеното место Муртино. -Продолжуваме понатаму со река Тркања во опфат на село Градско Балдовци и отворениот дел од каналот Крушевска Република во урбаниот дел […]