fbpx

Tags : бездомни кучиња

ТРАЈНО РЕШЕН ПРОБЛЕМОТ СО БЕЗДОМНИТЕ КУЧИЊА ВО СТРУМИЦА

Врз основаната потреба од постоење на единица за соодветен третман на бездомни кучиња во Струмица и нејзината околина, како резултат на решителноста на општинската администрација и градоначалникот на Општината, денес со работа започнува современиот стационар “Лана“, соопштија од Општина Струмица. Основна цел на постоењето на Јавното претпријатие за заловување бездомни кучиња “Стационар Лана – Струмица“ […]