fbpx

Tags : биди ИНклузивен

Во Струмица одржан регионален настан за инклузивно образование како дел

Во организација наПроектот „Биди ИН, биди ИНклузивен, биди ИНклудиран“ кој е финансиран од Европската Унија денес се одржа петтиот регионален настан во општина Струмица на кој присуствуваа претставници од општини, училишта, невладини организации, општествено одговорни компании и медиуми од југоисточниот плански регион.  Во обраќањето на менаџерот на проектот „Биди ИН, биди ИНклузивен, биди ИНклудиран“, Бранка Џајковска беа презентирани спроведените активности во овој […]