fbpx

Tags : Бојана

Вистината „Зад завесите’’ – Бојана со нова балада и видео

Секогаш доминантна и полна со изненадувања, Бојана Скендеровски повторно чекори цврсто на македонската естрада, со нова и моќна приказна трансформирана во емотивна мелодија. Видео записот на новата песна на Бојана, насловена „Зад завесите“ премиерно ја добива својата онлајн промоција. Приказната за отсуството на емпатијата во светот полн со предрасуди е дел од новиот проект на […]