fbpx

Tags : Борче Постолов

Борче Постолов е поставен за координатор на младинската школа на

Борче Постолов е поставен за координатор на младинската школа на Академија Пандев, соопштија денеска од клубот. -Иако изминатите месец дена беа динамични со промените во сениорскиот тим, сепак паралелно се работи и на подигање на квалитетот на младинската школа на уште поголемо ниво. За таа цел во наредниот период организацијата во младинската школа ќе ја […]