fbpx

Tags : Бориево-Колешино

Потпишан договор за изградба на пат меѓу селата Бориево и

-Заедно со Раководителот на Центарот за Развој на Југоисточниот Плански Регион, Жулиета Ѓуркова и градоначалникот на Општина Ново Село , Горѓе Божинов го потпишавме договорот за изградба на локален пат за поврзување на населените места Бориево – Колешино во износ 26.497.310,00 денари, објави градоначалникот на Босилово, Ристо Манчев. Особено важен проект за нашите сограѓани, со […]