fbpx

Tags : челн

Мери Туџарова нов член на Советот на Општина Струмица

На денешната 34-та седница на Советот на општина Струмица беше верификуван мандатот на новиот член на Советот, Мери Туџарова секретар на Здружението на лица со телесен инвалидитет „Мобилност“ од Струмица која доаѓа на испразнетото место на листата на советници од СДСМ. На седницата беа усвоени ценовникот за работа на ЈПКД „Комуналец“ за 2024 година, Програмата […]