fbpx

Tags : членство

Николовски:Над 80.000 членови го ажурираа своето членство во СДСМ

СДСМ го заврши процесот на реевиденција и активна регистрација на членството усешно и во духот на демократските процеси, соопшти денес од Струмица генералниот секретар на партијата, Љупчо Николовски. Над 80.000 членови се ажурирани, што значи дека семејството на македонските социјалдемократи, СДСМ, има над 80.000 членови. Социјалдемократското семејство е доволно големо, силно да го продолжи напредокот. […]